Antena 3 CNN Actualitate Social Satul cu apă minerală la robinet, sursă de bogăție. Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidențiale, caută soluții pentru localnici

Satul cu apă minerală la robinet, sursă de bogăție. Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidențiale, caută soluții pentru localnici

Satul cu apă minerală la robinet, sursă de bogăție. Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidențiale, caută soluții pentru localnici
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
12 Aug 2019   •   15:08

O sursă de bogăţie este folosită într-un sat din Timiş pentru adăpatul animalelor şi spălatul rufelo. Izvorul, descoperit în anul 2012, din întâmplare, nu a fost valorificat nici până în ziua de astăzi.

Birocraţia a pus frână unor proiecte de valorificare a  izvorului de apă minerală, aşa că apa nu poate fi folosită ca mijloc de creştere a veniturilor localităţii.

Candidatul umaniştilor la prezidenţiale, Ramona Bruynseels a vrut să vadă la faţa locului care sunt problemele oamenilor şi cum poate să îi ajute. 

Sătenii i-au spus Ramonei Bruynseels,  că aşteaptă să fie implementat un proiect pentru o staţie de captare a apei. Astfel, ar avea locuri de muncă, iar tinerii nu ar mai fi tentaţi să plece peste hotare ca să îşi câştige traiul.

Ramona Bruynseels va încerca să găsească o soluţie la problemele oamenilor şi va reveni în localitate cu un proiect care să crească nivelul de trai al sătenilor.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close