Satul cu apă minerală la robinet, sursă de bogăție. Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidențiale, caută soluții pentru localnici

12 Aug 2019   •   15:08
Satul cu apă minerală la robinet, sursă de bogăție. Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidențiale, caută soluții pentru localnici sursă foto: captură Antena 3

O sursă de bogăţie este folosită într-un sat din Timiş pentru adăpatul animalelor şi spălatul rufelo. Izvorul, descoperit în anul 2012, din întâmplare, nu a fost valorificat nici până în ziua de astăzi.

Birocraţia a pus frână unor proiecte de valorificare a  izvorului de apă minerală, aşa că apa nu poate fi folosită ca mijloc de creştere a veniturilor localităţii.

Candidatul umaniştilor la prezidenţiale, Ramona Bruynseels a vrut să vadă la faţa locului care sunt problemele oamenilor şi cum poate să îi ajute. 

Sătenii i-au spus Ramonei Bruynseels,  că aşteaptă să fie implementat un proiect pentru o staţie de captare a apei. Astfel, ar avea locuri de muncă, iar tinerii nu ar mai fi tentaţi să plece peste hotare ca să îşi câştige traiul.

Ramona Bruynseels va încerca să găsească o soluţie la problemele oamenilor şi va reveni în localitate cu un proiect care să crească nivelul de trai al sătenilor.

Parteneri
x close