Antena 3 CNN Actualitate Social Scandalul gunoaielor se mută în Sectorul 2. Radu Mihaiu, supărat că tarifele sunt prea mari

Scandalul gunoaielor se mută în Sectorul 2. Radu Mihaiu, supărat că tarifele sunt prea mari

Scandalul gunoaielor din Sectorul 1 s-ar putea repeta în Sectorul 2 al Capitalei. Primarul Radu Mihaiu poartă un război cu compania de salubritate, supărat că tarifele practicate sunt mult prea mari, deși există un contract semnat de ambele părți.

Scandalul gunoaielor se mută în Sectorul 2. Radu Mihaiu, supărat că tarifele sunt prea mari
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    21 Iun 2021   •   10:55

În aceste condiții, nu este exclus să apară munții de gunoaie și în Sectorul 2.

La începutul acestui an, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunța că a început un proces amplu de negociere cu compania de salubritate publică, astfel încât să obțină un preț mult mai mic la ridicarea deșeurilor menajere.

Primarul spunea, la începutul anului, că la finalul lunii martie locuitorii din Sectorul 2 vor plăti mai puțin pentru ridicarea deșeurilor și chiar va aplica un sistem prin care fiecare persoană va plăti pentru câte gunoaie produce.

Aceste lucruri nu s-au întâmplat, iar termenul de la fianlul lunii martie a fost depășit, iar acum avem un nou termen, pentru finalul lunii iulie.

În tot acest timp, cei care suferă sunt locuitorii Sectorului 2, care plătesc acum câte 10 lei de persoană pe lună. Este un preț de 5 ori mai mare decât în Sectorul 1 și de 3 ori mai mare față de sectoarele 4 și 6.

Acest lucru se întâmplă pentru că operatorul de salubritate publică impune un cost de peste 780 lei/tonă. 

Radu Mihaiu își dorește un preț mult mai mic și cere același lucru pe care îl cerea Clotilde Armand, fundamentul prețurilor prestate în acest moment.

Acest lucru nu s-a întâmplat, compania nu le-a pus la dispoziție fundamentul, iar negocierile continuă în Sectorul 2.

×
Subiecte în articol: gunoaie sectorul 2
Parteneri
Alertă de securitate la Parlament! Un tânăr a sărit gardul instituției
x close