Antena 3 CNN Actualitate Social Scandal la un meci de baschet feminin: ”I-au rupt dinții și arbitrii n-au văzut nimic. O să-i dăm în judecată” - FOTO

Scandal la un meci de baschet feminin: ”I-au rupt dinții și arbitrii n-au văzut nimic. O să-i dăm în judecată” - FOTO

Scandal la un meci de baschet feminin: ”I-au rupt dinții și arbitrii n-au văzut nimic. O să-i dăm în judecată” - FOTO
Sursa foto: Foto: Csbt Alexandria/ Facebook
11 Mar 2018   •   12:42

Scandal la meciul de baschet feminin CSU Braşov – CSBT Alexandria, din Top 5.

Teleormănencele au pierdut sub Tâmpa, iar una din jucatoare, Ivana Grbici, are un dinte rupt din cauza unui cot nesancţionat de arbitri primit de la o adversară.

CSBT Alexandria a pierdut primul meci din turneul top 5-echipe ale Ligii Naţionale de baschet feminin, sâmbătă, în faţa celor de la CSU Braşov, scor 79-69.

Teleormănenii pretind că gazdele au practicat un joc care a depăşit limitele regulamentului, iar jucătoarea sârbă Ivana Grbici (27 de ani) a primit un cot în gură nesancţionat de arbitri care a făcut-o să îşi piardă un dinte.

Din aceasta cauză, oficialii din Alexandria s-au revoltat şi au postat un comentariu pe pagina de Facebook a echipei, anunţând că vor să-i dea în judecată pe arbitrii Mate Andras Stretea şi Răzvan Opriş.

”I-au rupt dinţii şi arbitrii n-au văzut nimic. O să-i dăm în judecată. Probabil, după finalizarea procesului medical de refacere a danturii jucătoarei noastre, vom trimite factura pentru decont domnilor ”cavaleri” ce au trecut cu vederea acest gest nesportiv!”, a spus conducearea echipei într-o postare pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: scandal baschet meci
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close