x close

Scene cumplite surprinse în Mexic. O mamă a fost forţată să-şi ducă copilul mort cu autobuzul. Detaliile sunt sfâșietoare

07 Dec 2017   •   15:57
Scene cumplite surprinse în Mexic. O mamă a fost forţată să-şi ducă copilul mort cu autobuzul. Detaliile sunt sfâșietoare Foto: Pixabay.com

O mamă a fost nevoită să facă o călătorie de 140 de kilometri, de la spital în localitatea Puebla, unde locuieşte alătuir de iubitul ei. 

Silvia Reyes Batalla în vârstă de 25 de ani, a fost surprinsă de pasageri prezenţi într-un mijloc de transport în timp ce îşi ducea la groapă bebeluşul fără viaţă, înfăşurat în plastic. Femeia a mărturisit că i-a murit copilul în casa unde locuieşte cu iubitul ei, Alfonso Refugio Dominguez, în vârstă de 53 de ani, potrivit metro.co.uk. 

Tânăra a mărturisit că a ţinut foarte mult să-şi înmormânteze copilul. Tot ea susţine că micuţul de cinci luni era mort de o zi, din cauza unor complicaţii apărute la inimă. Cu toate acestea, cei din autobuz au alertat autorităţile, iar poliţia investighează în prezent cazul. 

Citeşte mai multe despre:

Mexic mama copil autobuz
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati