Antena 3 CNN Actualitate Social Scene de groază într-o stație din Brașov. Un șofer a făcut prăpăd pe șosea. O femeie s-a ales cu un picior amputat

Scene de groază într-o stație din Brașov. Un șofer a făcut prăpăd pe șosea. O femeie s-a ales cu un picior amputat

Scene de groază într-o stație din Brașov. Un șofer a făcut prăpăd pe șosea. O femeie s-a ales cu un picior amputat
Sursa foto: Foto: brasovultau.ro
21 Mai 2019   •   10:35

O femeie a fost accidentată de un autorurism, luni seara, în stația de autobuz Meșotă din municipiul Brașov.  Impactul a fost unul nimicitor, staţia RATBV a fost distrusă în totalitate. Victima a fost rănită atât de grav la picioare, încât unul i-ar putea fi amputat.


Incidentul a avut loc luni seară în Centrul Civic din municipiul Brașov și s-a petrecut în jurul orei 21.00, potrivit brasovultau.ro.

Potrivit ISU Brașov, un autoturism a accidentat o persoană chiar în stația de autobuz. În urma impactului foarte puternic, femeia a suferit traumatisme majore, fiind găsită de echipajele medicale în stare gravă, cu hemoragie masivă şi un picior amputat. Evenimentul s-a petrecut pe strada Mihail Kogălniceanu, în stația de la Colegiul Național Dr. Ioan Meșotă. S-au deplasat la fața locului două echipaje SMURD și o autospecială cu apă și spumă.

,„Conducătorul unui autoturism a derapat şi a lovit o femeie care se afla în staţia de autobuz”, rezultă din primele cercetări ale polițiștilor. „Victima, conştientă, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul”, a declarat subcomisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Braşov.

×
Subiecte în articol: Brașov statie Sosea incident
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close