Antena 3 CNN Actualitate Social Scene șocante surprinse în Mehedinți. Un copil de nici un an a fost filmat în timp ce conducea o mașină pe un drum public

Scene șocante surprinse în Mehedinți. Un copil de nici un an a fost filmat în timp ce conducea o mașină pe un drum public

Scene șocante surprinse în Mehedinți. Un copil de nici un an a fost filmat în timp ce conducea o mașină pe un drum public
01 Mai 2019   •   08:12

Un copil de nici un an a fost filmat în timp ce conducea o maşină pe un drum public. Înregistrarea este făcută chiar de mama bebeluşului, în timp ce tatăl se distrează lăsând, uneori, volanul doar pe mâinile fetiţei. Maşina merge cu o viteză de peste 50 de kilometri pe oră, iar drumul este destul de circulat.

Pe un drum naţional din Mehedinţi, ziua, în amiaza mare, un bebeluş conduce o maşină cu peste 50 de kilometri pe oră. Fetiţa stă în braţele tatălui şi niciunul dintre ei nu poartă centura de siguranţă. Într-o continuă distracţie, pe ritmuri de muzică populară, mama copilului chiar le distrage atenţia cu întrebări. 

Copilul de nici un an trage de manete şi atinge schimbătorul de viteze. La un moment dat, într-o curbă, maşina ajunge pe contrasens. Drumul cu o bandă pe sens este intens circulat. Mai multe maşini vin din faţă, iar de multe ori, tatăl este obligat să bruscheze volanul ca să redreseze maşina pe sensul corect de mers. 

Filmarea a fost postată pe internet, cu mândrie, chiar de mama bebeluşului. Cu descrierea: cea mai tare şoferiţă, suzeta e un accesoriu. 

După ce mai mulţi oameni au comentat că ceea ce fac părinţii este inconştienţă pură, mama a şters postarea. 

Nu este prima dată când părinţi inconştienţi îi încurajează pe copii să se urce la volan. Mai mult, se laudă apoi pe internet, iar uneori îşi învaţă copiii chiar să se certe cu ceilalţi şoferi, în trafic. 

×
Subiecte în articol: copil mehedinti
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close