Antena 3 CNN Actualitate Social Schimbă destine! Claudiu Tănase, un băiețel care are nevoie de prieteni ca să-și ducă visul mai departe

Schimbă destine! Claudiu Tănase, un băiețel care are nevoie de prieteni ca să-și ducă visul mai departe

Schimbă destine! Claudiu Tănase, un băiețel care are nevoie de prieteni ca să-și ducă visul mai departe
30 Iun 2017   •   10:00

Rând pe rând, copiii prezentați în cadrul campaniei "Destine" își găsesc prieteni. Acum a venit rândul lui Claudiu Tănase din Tulcea să fie încrezător într-un viitor mai bun. Organizatorii Salonului Auto București și Accesorii au fost sensibilizați de ambiția lui Claudiu și promit să-i fie sprijin pentru a-și duce visul mai departe.

"DESTINE" este o campanie a Fundației Dan Voiculescu în cadrul căreia oricine poate deveni "prieten" al unui copil care are nevoie de sprijin pentru educaţie. Schimbă destine, depinde de tine!

Claudiu Tănase este mezinul familiei și se autodefinește ca fiind un geniu. A terminat clasa I și deja știe ce va face în viață. Vrea sa devină medic pentru a înţelege de ce suferă oamenii. Este foarte silitor, iar dragostea de școală este o caracteristică definitorie a familiei Tănase. Sunt 11 copii și toți au rezultate excepționale la învățătură. Deși trăiesc atâtea suflete într-o casă fără canalizare, doar din salariul de puțin peste 1000 de lei al tatălui, nimic nu este mai important ca educația.

Organizatorii Salonului Auto București au fost impresionați de ambiția și determinarea lui Claudiu, așa că i-au întins o mână de ajutor.

Ajutorul oferit a prins tare bine familiei Tănase, aflată într-un moment dificil.

Cu ajutorul pietenilor campaniei Destine, Claudiu va reuși să-și urmeze visul. Cei care vor să-l ajute în continuare și să-i devină PRIETENI se pot înscrie pe site-ul campaniadestine.ro și, de asemenea, pot face donații în contul alocat special alocat.

"Destine" este o campanie a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României care își continuă astfel misiunea începută în urmă cu 25 de ani, aceea de a sprijini și investi în educația și pregătirea tinerelor generații.

CONT BANCAR CAMPANIA DESTINE
RO04BRDE450SV05010034500


 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Tulcea Fundatia Dan Voiculescu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close