Antena 3 CNN Actualitate Social Schimbări importante la Monitorul Oficial în timpul pandemiei de coronavirus

Schimbări importante la Monitorul Oficial în timpul pandemiei de coronavirus

Secretarului general al Camerei Deputaților a stabilit obligativitatea ca actele care se publică în Monitorul Oficial al României să fie transmise exclusiv în format electronic.

Schimbări importante la Monitorul Oficial în timpul pandemiei de coronavirus
21 Mar 2020   •   08:10

„Având în vedere declararea stării de urgență prin Decretul nr. 195/2020, și ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, prin ordin al Secretarului general al Camerei Deputaților s-a stabilit obligativitatea ca, începând de luni, 23 martie, actele care se publică în Monitorul Oficial al României să fie transmise exclusiv în format electronic, în fișier cu semnătură electronică calificată. Transmiterea actelor cu semnătură electronică se va face prin e-mail la adresa [email protected].

Acestea vor fi redactate cu respectarea dispozițiilor Legii nr. 24/2000 privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative, cu certificare electronică personalizată, pentru fiecare emițător în parte.

Comunicarea numelor și datelor persoanelor desemnate să certifice electronic actele înaintate în vederea publicării de către conducătorii instituțiilor este condiție esențială pentru realizarea acestei activități. Pentru mai multe detalii, cei interesați pot consulta pagina de internet a Camerei Deputaților sau cea a Monitorului Oficial”, se precizează într-un comunicat de presă emis de Camera Deputaților.

×
Subiecte în articol: coronavirus Monitorul Oficial

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close