Antena 3 CNN Actualitate Social Şcoala unde elevelor le este interzis să mai poarte pantaloni. Motivul este bizar

Şcoala unde elevelor le este interzis să mai poarte pantaloni. Motivul este bizar

Şcoala unde elevelor le este interzis să mai poarte pantaloni. Motivul este bizar
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Aug 2017   •   16:32

Într-o şcoală rusească din oraşul Tyumen, elevelor li s-a interzis să mai poarte pantaloni fiindcă le-ar încetini dezvoltarea sexuală.

O mămică, Olga Zenkova, a cărei fetiţă de șapte ani va începe şcoala în septembrie, a declarat că părinţii au fost informaţi în timpul unei şedinţe că pantalonii au fost interzişi.

Olga a relatat dialogul pe care l-a avut cu directorul şcolii, Yury Karnaukhov, în vârstă de 48 de ani. “Acesta a spus că primul argument legat de această decizie este mentalitatea rusească. El a mai adăugat că pantalonii le-ar presa fetelor organele genitale, iar acest lucru le-ar încetini dezvoltarea sexuală”.

Potrivit stirileprotv.ro, bărbatul i-ar fi recomandat să vorbească cu asistenta şcolară, fiindcă el se simţea inconfortabil când dezbătea acest subiect.

Apoi, acestei femei i s-a recomandat să îşi ducă fetiţa la altă şcoală, dacă nu este de acord cu această decizie. Karnaukhov, care se află în concediu, a fost criticat pentru “ideea sa bizară, care nu are nicio baza medicală”.

×
Subiecte în articol: şcoală eleve pantaloni dialog director
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close