Antena 3 CNN Actualitate Social Școli închise. Ministerul Educaţiei a anunţat judeţele în care nu se fac cursuri

Școli închise. Ministerul Educaţiei a anunţat judeţele în care nu se fac cursuri

Școli închise. Ministerul Educaţiei a anunţat judeţele în care nu se fac cursuri
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    17 Dec 2018   •   17:05

ȘCOLI ÎNCHISE. Cursurile şcolare vor fi suspendate şi marţi în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Timiş, ca urmare a vremii nefavorabile, informează Ministerul Educaţiei Naţionale.

De asemenea, marţi, 18 decembrie, ca urmare a vremii nefavorabile sau a unor avarii la reţeaua de energie electrică, nu se vor susţine ore de curs în unităţi de învăţământ din judeţele Arad (40), Mehedinţi (24) şi Vâlcea (1).

Potrivit unei informări a Ministerului Educaţiei, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile autorităţile din judeţele Mehedinţi şi Timiş au decis, în urma reuniunilor comitetelor pentru situaţii de urgenţă, suspendarea integrală a cursurilor şcolare pentru ziua de luni, 17 decembrie.

Din motive similare sau din cauza unor probleme de alimentare cu energie electrică, luni nu s-au desfăşurat cursuri în mai multe unităţi de învăţământ din ţară: Arad (40), Argeş (13), Bihor (9), Caraş-Severin (33), Cluj (1), Dolj (2), Hunedoara (33), Maramureş (4), Olt (1), Satu Mare (10) şi Vâlcea (35). 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: şcoli Ministerul Educației
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close