Antena 3 CNN Actualitate Social Scrisoare emoționantă, în limba română, găsită pe o plajă în Irlanda: ”Îmi doresc ca tu să fii femeia căreia îi aparțin”

Scrisoare emoționantă, în limba română, găsită pe o plajă în Irlanda: ”Îmi doresc ca tu să fii femeia căreia îi aparțin”

O scrisoare emoționantă redactată în limba română a fost găsită într-o sticlă, pe o plajă retrasă din Irlanda, Arklow South.

Scrisoare emoționantă, în limba română, găsită pe o plajă în Irlanda: ”Îmi doresc ca tu să fii femeia căreia îi aparțin”
Sursa foto: Pixabay
02 Iun 2020   •   17:31

Scrisoarea începe cu un paragraf în limba engleză și e adresată unei fete din Glasgow, iar pe sticlă este trecută data de 21 decembrie. 

"Această scrisoare este scrisă în limba română. Dacă o găsiți, vă rog să i-o dați ființei pe care o iubesc. Numele meu este Silviu și iubita mea locuiește în Glasgow, Scoția. Sufletul meu este al tău. Bună, draga mea! Nici nu știu cum să îmi exprim cât mai bine în cuvinte emoțiile pe care le trăiesc pentru tine. Pentru tine, draga mea Alexandra.

Sunt atât de fericit că te cunosc și că faci parte din viața mea și dacă ai ști ce liniștit îmi este sufletul când mă gândesc la tine. Ce mult mi-ar plăcea să te întâlnesc cu adevărat și să ne împărtășim trăirile frumoase, să luăm cina, să alergăm ținându-ne de mână și să ne îmbrățișăm, privindu-ne în ochi", a scris bărbatul în scrisoare, conform glasgowlive.co.uk.

"Îmi doresc ca tu să fii femeia căreia îi aparțin trup și suflet și nimeni și nimic să nu ne despartă. Îmi doresc ca tu să fii femeia și numai și numai tu să fii aceea căreia să îi spun TE IUBESC. Seara te iau cu mine în rugăciune, zâmbesc și adorm”, i-a mai transmis Silviu femeii iubite.

Silviu, românul îndrăgostit, precizează la finalul scrisorii că se știu de pe Instagram. "Este prietena mea cea dragă de pe Instagram, pe care nu am întâlnit-o niciodată. Ne știm doar din poze".

×
Subiecte în articol: scrisoare Irlanda
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close