Antena 3 CNN Actualitate Social Scrisoarea cutremurătoare făcută publică de o prietenă a româncei care a fost omorâtă în Spania

Scrisoarea cutremurătoare făcută publică de o prietenă a româncei care a fost omorâtă în Spania

Scrisoarea cutremurătoare făcută publică de o prietenă a româncei care a fost omorâtă în Spania
12 Iun 2019   •   15:24

Românca găsită moartă în condiții cumplite, în apartamentul ei din Spania, a lăsat în urmă o fiică de 8 ani și multă durere. O prietenă foarte apropiată a trimis prin intermediul Facebook o scrisoare în care spune că fetița ei va primi toată dragostea din lume și că o va face mândră.

„Îţi promit Isabel Elena Răducanu că o să facem dreptate pentru tine şi pentru cine îşi doreşti cel mai mult. Fiica ta, o să îi dau toată dragostea pe care tu i-ai dat-o micuţei. Să ştii că prietena ta Magnolia o va face femeie din cap până în picioare, cu studiile şi educaţia pe care tu i le-ai dat. Tu ai fost mereu acea persoană minunată care m-ai făcut să mă simt atât de bine cu tine, ştiai să râzi şi să ne iubeşti din prima zi, prietena mea, te iubesc şi te voi iubi tot mai mult, infinit, aminteşte-ţi că voi avea grijă de fata ta până când va ajunge poliţistă, tocmai mi-a spus că asta vrea să se facă, ofiţer de poliţie.

Stai liniştită, îl vor găsi pe criminal şi va plăti pentru tot răul pe care ţi l-a făcut. Odihneşte-te în pace, copila mea, mâine o să fiu cu tine, regina mea. Te iubesc, Isabel”, a fost mesajul cutremurător al unei prietene de-ale româncei, postat pe Facebook.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close