Antena 3 CNN Actualitate Social Scrisoarea emoționantă a unei mame care luptă pentru viața fetiței sale: ”Dacă puteți și credeți în minuni, vă implorăm să-i dăm o șansă micuței balerine”

Scrisoarea emoționantă a unei mame care luptă pentru viața fetiței sale: ”Dacă puteți și credeți în minuni, vă implorăm să-i dăm o șansă micuței balerine”

Scrisoarea emoționantă a unei mame care luptă pentru viața fetiței sale: ”Dacă puteți și credeți în minuni, vă implorăm să-i dăm o șansă micuței balerine”
Sursa foto: Foto: Jandarmeria Română/ Facebook
14 Mar 2018   •   19:06

O scrisoare emoționantă a unei mame, care luptă pentru viața fetiței sale, a apărut pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române. Femeia cere cu disperare ajutor pentru ca Raluca, fetița ei, să poată trăi fericită.

“Cu speranța că mă veți ajuta, vă mulțumesc din suflet!”... așa se termină scrisoarea unei mame care se luptă pentru viața Ralucăi, fetița ei, în vârstă de 9 ani. ”În spital, numărul crizelor s-a mărit, cu toate că era sub tratament, a ajuns la 130 de crize pe zi. Numele meu este Ionela Coșăreanu și sunt o mamă disperată care vrea să-și salveze fetița ce urmează să fie operată (chirurgia epilepsiei), dar care nu are posibilități materiale pentru acest lucru.“ Raluca Coșăreanu este o fetiță de 9 ani, veselă și mereu jucăușă, aproape la fel ca orice copil de vârsta ei. Visul ei cel mai mare este să se facă balerină. Din păcate, boala nu i-a mai permis să se ducă împreună cu tatăl ei, colegul nostru, plutonier major Coșăreanu Iulian, la orele de balet. Raluca este elevă în clasa a II-a, la Școala Generală 164 din București. Deși are un tratement medical foarte sever, reușește să obțină rezultate bune la învățătură, însă simte că poate mai mult, dar povara bolii e prea grea pentru ea. Colegii și doamna învățătoare Mihaela Vlad au tot timpul grija de ea, la școală, atunci când crizele se manifestă. Noi, jandarmii, colegii lui Iulian, ne-am mobilizat și i-am promis micuței Raluca că o vom ajuta să-și îndeplinească visul de a deveni balerină. Dacă puteți și credeți în minuni, vă implorăm să-i dăm o șansă micuței balerine. Mulțumim!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

Pentru donatii Contul deschis pe numele Cosareanu Ionela Gina:
Cont in lei: RO36INGB0000999907314257
BANCA: ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti
Adresa bancii: Bd. Iancu de Hunedoara, Nr.48, sector 1, Bucuresti
Cod SWIFT: INGBROBU
Cod BIC: 606410008

×
Subiecte în articol: scrisoare mama viaţa fetita
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close