Se afla într-o biserică din Târgu Neamț când deodată i-a venit o idee. S-a dus și a furat mai multe obiecte de cult și s-a făcut nevăzută. Ce s-a petrecut apoi

13 Mar 2019   •   18:45
Se afla într-o biserică din Târgu Neamț când deodată i-a venit o idee. S-a dus și a furat mai multe obiecte de cult și s-a făcut nevăzută. Ce s-a petrecut apoi Foto: pixabay.com

O femeie din oraşul Târgu Neamţ a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, fiind suspectă de furtul unor obiecte de cult dintr-o biserică din oraş. 

Ancheta poliţiştilor a plecat de la sesizarea făcută, marţi, de preotul paroh al bisericii, care a reclamat dispariţia unor bunuri din interiorul bisericii, a declarat, miercuri, presei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul şef Robert Costan. 

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii de investigaţii criminale a fost identificată o femeie de 38 ani, din Târgu Neamţ, suspectă de comiterea furtului. 

Anchetatorii susţin că aceasta ar fi intrat în interiorul bisericii, în noaptea de 11 spre 12 martie, şi ar fi sustras obiecte de cult, în valoare de 25.000 de lei. 

După comiterea furtului, suspecta a ascuns bunurile la domiciliu, de unde au fost recuperate de către poliţişti şi predate preotului paroh. 

Suspecta a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată Judecătoriei Târgu Neamţ cu propunerea luării unei măsuri preventive. 

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close