Antena 3 CNN Actualitate Social Se jucau pe plaja din apropierea casei lor. Deodată, a simțit în nisip o mână de om. Ce s-a întâmplat apoi

Se jucau pe plaja din apropierea casei lor. Deodată, a simțit în nisip o mână de om. Ce s-a întâmplat apoi

Se jucau pe plaja din apropierea casei lor. Deodată, a simțit în nisip o mână de om. Ce s-a întâmplat apoi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
02 Feb 2018   •   21:36

Conner Fitz-Gerald este un băiețel de opt ani, care locuiește în California, SUA. În acea zi, ca de obicei, el și prietenii lui au mers pe plaja Marina Dunes. Copiii adoră să alerge printre dune și să construiască castele din nisip.

Alegându-și locul pentru joacă, Conner a început să sape nisipul cu mâinele. Însă brusc mâna lui s-a atins de ceva moale, care la atingere semăna cu corpul unui om. Băiețelul a simțit că din cauza emoțiilor inima îi bătea mai tare și a început încă mai repede să sape pământul. Peste foarte puțin timp el privea îngrozit descoperirea sa — aceea era o fetiță! Gura ei era plină de nisip și ea nu respira. Prin apropiere nu era niciun adult.

Probabil majoritatea oamenilor, dacă s-ar afla într-o asemenea situație, ar fugi repede după ajutor. Însă băiețelului de 8 ani îi plăceau foarte mult serialele despre doctori și el știa că uneori doar un minut desparte viața de moarte. El a scos fetița din nisip și a început să-i facă masaj cardiac extern — cum arătau la televizor.

Și fetița a început să respire! Între timp prietenii lui Conner au fugit să cheme pe cineva în ajutor și peste câteva minute a ajuns și ambulanța. Fetița a fost luată la spital. Numele ei este Alyssa Bostic. Ea are doar cinci ani și, de asemenea, locuiește în apropiere de plajă. La spital fetița și-a recăpătat complet cunoștința și repede s-a însănătoșit. Și, în sfârșit, ea a putut să povestească tuturor ce s-a întâmplat și cum a ajuns să fie îngropată de vie.

Micuța se juca singură pe plajă și a hotărât să sape o peșteră. Peștera devenea din ce în ce mai adâncă, iar Alyssa se afunda tot mai mult în ea. La un moment dat bolta de nisip nu a rezistat și s-a dărâmat peste copil — astfel ea a fost îngropată de vie. Din fericire, Conner și prietenii lui au ajuns în același loc aproape imediat după aceasta. Dacă nu apărea el, Alyssa urma să moară.

Conner și rudele lui au devenit eroii știrilor televizate, scrie perfectmedia.tv.

×
Subiecte în articol: plaja casa nisip descoperire
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close