Se plimba liniștit pe Plaja Modern din Constanța, când deodată a văzut ceva ciudat. A pus mâna pe telefon și a sunat la 112. E ireal ce făcea acest bărbat de 64 de ani

12 Mar 2019   •   16:07
Se plimba liniștit pe Plaja Modern din Constanța, când deodată a văzut ceva ciudat. A pus mâna pe telefon și a sunat la 112. E ireal ce făcea acest bărbat de 64 de ani Foto: Plaja Modern/ Facebook

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost zărit de către o persoană în timp ce se masturba în zona scărilor de acces pe plaja Modern, din Constanța, în văzut tuturor. A anunțat oamenii legii, care au sosit imediat acolo.

S-a întâmplat luni, 11 martie, în jurul orei 15.30. Polițiștii au sosit la fața locului și l-au condus pe individ la audieri. Bărbatul a fost identificat. Polițiștii Secției 3 au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Față de acesta s-a luat, luni, măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Bărbatul este din Constanța și nu este cunoscut cu antecedente penale, potrivt replicaonline.ro.

Înainte ca bărbatul să sune la 112, vârstnicul se autostimula sexual în timp ce se uita după niște tinere care treceau prin zonă.


 

Parteneri
x close