Antena 3 Actualitate Social Sechestru asigurator la Parcul comercial Băneasa

Sechestru asigurator la Parcul comercial Băneasa

02 Aug 2017   •   18:47
Sechestru asigurator la Parcul comercial Băneasa

Parchetul General a hotărât punerea sub sechestru pe terenuri ale firmei Băneasa Investments SA, pe care este construit complexul comercial Băneasa.

Potrivit Digi24, sechestrul asigurator este pus pe cel puțin 60.000 de metri pătrați de teren aparținând firmei Băneasa Investmenst, deținută de omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu, condamnat la șapte ani de închisoare.

Informația apare în ultima hotărâre a Guvernului privind exproprierile necesare pentru realizarea liniei de metrou București Otopeni. Firma Băneasa Investments figurează cu șase terenuri în zonă, toate aflate sub sechestru asigurator.

Mențiunile din Hotărârea de Guvern se referă însă doar la terenurile necesare realizării metroului, situate pe marginea DN1. De aceea este cel mai probabil că lista sechestrului include majoritatea terenurilor pe care este edificat complexul. Printre numerele cadastrale de terenuri puse sub sechestru se găsește, spre exemplu, parcarea magazinului IKEA.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close