Antena 3 CNN Actualitate Social Drama Georgianei, fata din Vâlcea găsită moartă în pădure: 'Era bătută și batjocorită de tată'

Drama Georgianei, fata din Vâlcea găsită moartă în pădure: 'Era bătută și batjocorită de tată'

Georgiana Denisa Unchiaşu era din lovalitatea Oteșani, Vâlcea și avea doar 15 ani când a fost găsită spânzurată într-o pădure din localitate.

Drama Georgianei, fata din Vâlcea găsită moartă în pădure: 'Era bătută și batjocorită de tată'
18 Mai 2020   •   13:54

În urmă cu o săptămână, tatăl fetei a sunat la 112 pentru a sesiza dispariţia fiicei sale, la două zile după ce aceasta nu s-a mai întors acasă. 

Timp de cinci zile, poliţiştii au căutat în toată localitatea, au audiat zeci de martori, însă fără rezultat. Până vineri, 15 mai, când o localnică plecată după ierburi medicinale a găsit cadavrul fetei căutate într-o pădure de pe dealurile din Oteşani. Adolescenta a fost găsită spânzurată de un copac, scrie adevarul.ro.

Fata trăia o viață cruntă. Era violată și bătută de tatăl alcoolic

Acasă însă trăia o viaţă de coşmar, mai spun sursele citate: "Vecinii au povestit că era crunt bătută. Toată lumea ştia. Părinţii justificau acest lucru prin faptul că era o cauză pierdută... Prietenelor ei le-a povestit că a fost violată de tată. Acasă, dormeau toţi patru într-un singur pat...".

În plus, în telefonul fetei au fost descoperite mesaje în care ea povestea unui amic faptul că a fost violată de tată şi că mama ştia despre acest lucru, dar nu are ce să facă.

Se pare că şi alţii mai ştiau despre calvarul pe care-l trăia adolescenta din cauza părinţilor.

Din nefericire, nimeni nu a făcut nimic pentru Georgiana.

×
Subiecte în articol: smanzurata Valcea
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close