x close

Secvenţial: Cât de ieftină este fericirea

20 Sep 2015   •   18:02

Maria Holtzhauser, alături de soţul ei, au fondat organizaţia "Îmi ajut aproapele". O familie cu venituri modestă, cei doi s-au dedicat ajutorării persoanelor sărmane.

Trecută prin multe greutăţi, Maria Holtzhauser a realizat valoarea vieţii şi importanţa facerii de bine. Despre toate acestea ne-a vorbit duminică, la "Secvenţial".

"Fiecare lucruşor ne aduce o bucurie imensă şi ajunge acolo unde trebuie, cu ajutorul sutelor de oameni, profit de ocazie să le mulţumesc, oameni care au înţeles că puţinul lor este atât de mult pentru alţii" a spus Maria Holtzhauser.

"Mă închin în faţa sufletului dumneavoastră. Viaţa doar aşa merită trăită. Nu în egoism, în goana de a acumula. Pentru a dărui. Profesia mea este tot asta" a spus şi Florina Cercel.

Maria Holtzhauser este unul dintre laureaţii campaniei "Premianţii fără premii", derulată la Deva, la iniţiativa lui Dan Terteci.

"Ei sunt oamenii care ne dau motive de mândrie, care ne fac viaţa mai frumoasă prin munca lor. Sunt oameni a căror muncă este de folost tuturor şi nu sunt cunoscuţi" a precizat Dan Terteci.

Citeşte mai multe despre:

Secvential Adrian Ursu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati