Antena 3 CNN Actualitate Social Șeful CJ din Caraș-Severin se dă în spectacol într-un supermarket. Iubita sa își pune punga în cap

Șeful CJ din Caraș-Severin se dă în spectacol într-un supermarket. Iubita sa își pune punga în cap

Șeful Consiliului Județean din Caraș-Severin, Romeo Dunca, a fost surprins în timp ce se dădea în spectacol și dansa alături de iubita sa într-un club, apoi cei doi au fost văzuți și la un supermarket, unde iubita acestuia a decis să își pună punga pe cap.

Șeful CJ din Caraș-Severin se dă în spectacol într-un supermarket. Iubita sa își pune punga în cap
Sursa foto: Facebook/ Cristian Bijan
de Andreea Ştefan    |    15 Iun 2021   •   18:17

Cei doi au fost surpinși și la un supermarket, unde iubita lui Romeo Dunca a început să danseze, apoi și-a pus punga în cap, în timp ce se aflau la casa de marcat.

Jurnalistul Adrian Ursu a comentat, în direct la Antena 3, pe marginea acestor imagini apărute în spațiul public. Acesta a făcut ironii, spunând că punga de pe capul iubitei lui Romeo Dunca era ”o nouă metodă de protecție împotriva agresiunilor virale”.

”Cu punga în cap, sigur că ești mult mai protejat. Natura a și ajutat-o să mențină distanțarea socială. Era ceva distanță între ea și domnul Dunca, datorită și mișcărilor și a formei fizice”, a glumit Adrian Ursu.

×
Subiecte în articol: Caras-Severin Romeo Dunca
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close