Antena 3 Actualitate Social Şeful MAI a vorbit cu tânăra amenințată după ce l-a denunțat pe vloggerul Colo: I-am oferit întreg suportul

Şeful MAI a vorbit cu tânăra amenințată după ce l-a denunțat pe vloggerul Colo: I-am oferit întreg suportul

de M.Z.    |    11 Iun 2020   •   15:29
Şeful MAI a vorbit cu tânăra amenințată după ce l-a denunțat pe vloggerul Colo: I-am oferit întreg suportul
Sursa foto: Hepta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus că a luat legătura cu tânăra care l-a denunțat pe vloggerul Colo și primeşte ameninţări de la susţinătorii lui, asigurând-o de "întregul suport". 

Şeful de la Interne se arată îngrijorat de acest caz şi de modul în care a degenerat.


"Dragi prieteni,

Am aflat cu îngrijorare despre faptul că tânăra care a denunțat un vlogger pentru anumite infracțiuni primește constant amenințări de la susținătorii acestuia.

De aceea, am luat legătura cu această tânără și i-am oferit întreg suportul. I-am transmis că îi suntem alături și că veghem la siguranța și integritatea sa.

Tinerii trebuie sa înțeleagă că emoțiile pe care le au pot fi exprimate în orice alt mod, dar nu prin violență, agresiuni verbale și amenințări.

Ce mă intrigă este conținutul violent pe care acest tânăr îl promova în rândul urmăritorilor săi.

Acești copii trimit, probabil fără știrea părinților, mesaje agresive, care îi compromit, dar care se află deja în atenția poliției.

Care sunt valorile după care construim societatea în care trăim? Ce ne învățăm copiii?

Vreau să cred, lucrând cu o echipă din care fac parte și femei, că nu putem închide ochii în fața unor abateri de acest tip.

Îmi doresc să le vorbim tinerilor despre femeile minunate care au influențat și schimbat lumea, care influențează zilnic comunități, care fac bine, muncesc enorm și se străduiesc să contribuie la dezvoltarea unei societăți sănătoase.

Vreau să le vorbim despre faptul că doamna sau domnișoara care se află lângă noi este mama, sora, iubita, soția sau o persoană apropiată sufletului cuiva.

Nu putem transforma respectul în barbarie!

Vă rog să ne întoarcem cu toții privirea atent către societate pentru că și noi suntem responsabili de tineri și de viitor", a scris ministrul de Interne, Marcel Vela, joi, pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close