Antena 3 CNN Actualitate Social Şeful MAI, explicaţii la cinci zile după ce un tânăr a murit la festivalul SAGA

Şeful MAI, explicaţii la cinci zile după ce un tânăr a murit la festivalul SAGA

Este "regretabil" că un tânăr a murit în urma supradoze, a declarat ministrul de Interne, după tragedia de la festivalul SAGA din weekend. 

Şeful MAI, explicaţii la cinci zile după ce un tânăr a murit la festivalul SAGA
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Iun 2022   •   10:17

Lucian Bode a anunţat că va spori controalele şi că va veni cu planuri pentru prevenirea şi combaterea traficului de subsanţe interzise din ţară. 

"Am avut parte de o tragedie și este regretabil că un tânăr a murit în urma supradoze la acest festival. 

La fiecare acțiune de amploare la care noi participăm evident că noi tragem concluzii și pe principiul lecțiilor învățate transmitem structurilor noastre ce s-a făcut bine și ce trebuie să corectăm. 

Așa am făcut și aici: 73.000 de participanți, 129 de dosare penale, 119 dosare penale pe componentă de consum, deținere ilegală de droguri și substanțe interzise. 

Acestea sunt cifre care spun totul despre activitatea structurilor MAI din cele trei zile. Iertați-mă, aceste dosare penale au fost întocmite de structurile MAI, nu de către altcineva.

Teoria că MAI nu a fost prezent activ în acest eveniment este una falsă. Am avut peste 400 de efective zilnic în cele trei zile de festival", a declarat, joi, ministrul de Interne, Lucian Bode.

×
Subiecte în articol: Lucian Bode SAGA Festival droguri
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close