Antena 3 Actualitate Social Șeful poliției din Miercurea Ciuc, demis după o petrecere

Șeful poliției din Miercurea Ciuc, demis după o petrecere

13 Iun 2020   •   13:16
Șeful poliției din Miercurea Ciuc, demis după o petrecere

Şeful Poliţiei din Miercurea Ciuc a fost demis după ce a participat la o petrecere în timpul stării de urgenţă. La acea petrecere, au mai fost patru agenţi. 

Şi aceştia au fost sancţionaţi, plus încă doi poliţişti care nu au aplicat măsurile legale, după ce au fost sesizaţi sesizaţi prin 112 despre derularea petrecerii. Purtătorul de cuvânt IPJ Harghita. 

"La data de 07 iunie 2020, Inspectoratul de Politie Județean Harghita a fost sesizat de o persoana din municipiul reședință despre faptul că, în seara zilei de 02 mai a.c., mai multe persoane, printre care Seful Politiei Municipiului Miercurea Ciuc și alti doi polițiști, ar fi participat la o petrecere organizata într-un cort amplasat în apropierea imobilului în care aceștia locuiesc. 

În urma verificărilor privind cele menționate în sesizare, s-a constatat că există date și indicii rezonabile cu privire la încălcarea anumitor prevederi ale legislației în vigoare, precum și ale unor norme interne", a transmis IPJ Harghita.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close