Antena 3 CNN Actualitate Social Șeful unui post de Poliție din Olt, acuzat că a mers beat să rezolve un caz. Victima a sunat la 112 să ceară alți agenți

Șeful unui post de Poliție din Olt, acuzat că a mers beat să rezolve un caz. Victima a sunat la 112 să ceară alți agenți

Şeful unui post de poliție din Județul Olt este acuzat că a mers să rezolve un caz, în stare de ebrietate. Mai mult, omul ar fi condus şi autospecială poliţiei sub influenţa alcoolului. Sesizarea a fost făcută chiar de presupusul păgubit, după un apel la 112. Polițiștii cercetează acum cazul.

Șeful unui post de Poliție din Olt, acuzat că a mers beat să rezolve un caz. Victima a sunat la 112 să ceară alți agenți
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    10 Ian 2022   •   09:36

Şeful Postului de Poliţie din comuna Brâncoveni este bănuit ca a mers sa rezolve un caz de furt, în stare de ebrietate.

Mai mult, omul ar fi condus şi autospeciala de Poliţie sub influenţa alcoolului.

Sesizarea a fost făcută chiar de presupusul păgubit, dupa un apel la 112. Polițiștii cercetează întreaga situație.

Poliţiştii confirmă sesizarea, dar spun că şeful de post ieșise din tură de câteva ore

„La data de 06 ianuarie a.c., la ora 14:24, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel unic de urgenţă 112, de către un bărbat, din comuna Brâncoveni, cu privire la faptul că la ferma familiei sale, aflată pe raza localităţii, persoane necunoscute i-au sustras aproximativ 4 tone de cereale, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Găneasa, formată din 2 lucrători, aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică din cadrul Posturilor de Poliţie Găneasa şi Slătioara, care au efectuat cercetarea la faţa locului împreună cu un criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic Olt.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările, pentru identificarea autorilor, stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea măsurilor legale.

În aceeaşi zi, la ora 14:49, acelaşi bărbat a sesizat prin apel de urgenţă 112, faptul că Şeful Postului de Poliţie Brâncoveni s-ar afla sub influenţa alcoolului, fiind prezent la locul unde a fost sesizată fapta de furt, anterior sosirii echipajului de intervenţie. La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, s-au efectuat verificări şi sunt în continuare efectuate verificări interne pentru stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea măsurilor legale care se impun“.

 

 

×
Subiecte în articol: Politie Olt beat caz victima agenti
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close