Antena 3 CNN Actualitate Social Servicii medicale din Evul Mediu. Femeia din Dolj transportată cu o dubă la spital a murit

Servicii medicale din Evul Mediu. Femeia din Dolj transportată cu o dubă la spital a murit

Servicii medicale din Evul Mediu. Femeia din Dolj transportată cu o dubă la spital a murit
25 Oct 2017   •   12:19

O femeia în vârstă de 67 de ani din Filiaşi, care a fost transportată la Spitalul Craiova, marţi, cu o dubă, deoarece toate cele trei ambulanţe din localitate erau indisponibile, a murit în noaptea de marţi spre miercuri.

Primarul din Filiaşi, Costeluş Ilie Gheorghe, declara că, împreună cu alţi localnici, a decis să o transporte pe femei cu o dubă care avea o platformă de lemn şi să nu mai aştepte venirea unei ambulanţe de la Craiova.

„În momentul în care am ajuns la locul accidentului, se afla un prieten care vorbea cu reprezentantul de la 112 și în momentul în care a ajuns, am solicitat să îmi dea mie telefonul. Doamna operator de la centrul respectiv a spus că nu au nicio ambulanță disponibilă și că vor trimite în regim de urgență o ambulanță SMURD. Și mi-am dat seama că timpul va fi destul de lung și când a aparut băiatul victimei, l-am întrebat dacă acceptă, să fie dusă la spital. Pierdea sânge foarte mult și începuse să își piardă pulsul”, a spus primarul din Filiaş.

 

 

×
Subiecte în articol: spital duba Dolj primar duba
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close