Antena 3 CNN Actualitate Social Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Brașov. A fost bătut și strâns de gât până și-a dat ultima suflare

Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Brașov. A fost bătut și strâns de gât până și-a dat ultima suflare

Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Brașov. A fost bătut și strâns de gât până și-a dat ultima suflare
15 Mai 2019   •   15:32

Un bărbat a comis o crimă terifiantă ieri, la prânz, la Brașov. Principalul suspect, recidivist, l-a ucis cu sânge rece pe un vecin. Apoi, făptașul l-a și tâlhărit. Conform unor surse judiciare, criminalul i-a luat toți banii. 

Criminalul și-a bătut victima și a strâns-oi de gât. Apoi i-a pus bandă adezivă la gură și la nas, provocându-i asfixierea, a anunțat brasovtv.com. 

La scurt timp, principalul suspect a fost prins de polițiști și reținut, pentru 24 de ore, de către procurori. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov l-au propus pentru arestare pe principalul suspect, care va ajunge, în scurt timp, în sala de judecată. „La data de 15 mai 2019, inculpatul, aflat în stare de reţinere, va fi prezentat, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov. 

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în ziua de 14.05.2019, în jurul orei 12:00, în timp ce se afla în locuinţa victimei, situată în municipul Braşov, pe fondul discuţiilor contradictorii determinate de consumul de alcool, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii peste faţă şi a asfixiat-o prin comprimarea gâtului şi obturarea gurii şi nasului cu bandă adezivă, producându-i decesul, după care i-a sustras o sumă de bani și bunuri mobile”, se precizează într-un comunicat de presă al procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. 

×
Subiecte în articol: Brașov barbat
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close