Antena 3 CNN Actualitate Social Sfârșit tragic pentru băiatul dat dispărut în Sălăjean. Copilul a fost găsit înecat

Sfârșit tragic pentru băiatul dat dispărut în Sălăjean. Copilul a fost găsit înecat

Sfârșit tragic pentru băiatul dat dispărut în Sălăjean. Copilul a fost găsit înecat
Sursa foto: Foto: sportulsălajean.ro.
04 Feb 2019   •   08:38

Descoperire macabră în lacul Vârșolț, iar cele mai negre previziuni ale unor părinți disperați s-au adeverit. Trupul unui băiat a fost zărit, plutind, de către o persoană care lucra la baraj. Acesta a sunat imediat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje de la poliţie, pompieri şi ambulanţă.

Tudor Niream a dispărut de la casa bunicilor în urmă cu aproximativ două luni şi de atunci nimeni nu a mai ştiut nimic de el, chiar dacă au existat acţiuni complexe de căutare ale adolescentului.

Pompierii şimleuani au fost cei care au reuşit să extragă trupul copilului la suprafaţă, iar hainele cu care era îmbrăcat băiatul corespund cu cele purtate de Tudor în ziua în care a dispărut.

“La ora 13.13, poliţia a fost sunată de către o persoană care a spus că a văzut un cadavru în lacul Vîrşolţ. Este vorba despre un copil care era îmbrăcat cu hainele purtate de Tudor. Încă nu putem confirma faptul că este el. Corpul a fost transportat la morgă şi urmează să fie identificat, precum şi cauzele decesului”, informează sportulsălajean.ro.

Cadavrul băiatului dispărut de mai bine de două luni de zile a ieșit la suprafață, iar primarul din localitate a declarat că a anticipat o astfel de desfășurare a evenimentelor.

×
Subiecte în articol: copil înecat
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close