Antena 3 CNN Actualitate Social Sfârșit tragic pentru o familie de români. Au murit într-un accident grav în Turcia, în prima zi de vacanţă

Sfârșit tragic pentru o familie de români. Au murit într-un accident grav în Turcia, în prima zi de vacanţă

Sfârșit tragic pentru o familie de români. Au murit într-un accident grav în Turcia, în prima zi de vacanţă
01 Oct 2018   •   10:35

O familie de români din Blaj şi-a găsit sfârşitul într-un accident foarte grav în Turcia. Aceştia au murit în prima lor zi de vacanţă. Mama, tatăl şi fiica au murit striviţi în microbuzul care îi preluase de la aeroport.

Andreea Ilieş, o tânără de 32 de ani, plecase împreună cu părinţii şi iubitul italian în vacanţă în Antalya. Un microbuz i-a luat de la aeroport pentru a-i duce la hotel. Din păcate, nu au mai ajuns acolo! Din cauza vitezei, şoferul a pierut controlul microbuzului şi s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului, scrie spynews.ro.

Andreea Ilieş şi părinţii ei au murit pe loc. Şoferul, iubitul româncei şi alţi trei pasageri au fost duşi la spital în stare gravă. Impactul a fost teribil, microbuzul circulând cu foarte mare viteză şi fiind practic îndoit la mijloc la impactul cu pomul.

Pe reţelele de socializare au început să apară mesaje de condoleanţe, oamenii fiind în stare de şoc. "Sincere condoleanţe. Doamne ajută să te faci bine", i-a scris cineva iubitului Andreei. 

×
Subiecte în articol: familie romani accident turcia vacanţă
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close