Antena 3 CNN Actualitate Social Sfârșit tragic pentru un bărbat din Botoșani. A căzut de la etajul trei, printre balustrade. Omul nu a mai avut nicio șansă

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Botoșani. A căzut de la etajul trei, printre balustrade. Omul nu a mai avut nicio șansă

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Botoșani. A căzut de la etajul trei, printre balustrade. Omul nu a mai avut nicio șansă
09 Mar 2019   •   13:32

Un bărbat de 60 de ani din Botoșani a avut parte de un sfârșit tragic. Omul a căzut de la etajul trei, printre balustradele blocului și a murit pe loc.

Victima era sub influența băuturilor alcoolice și încerca să ajungă la domiciliu, însă a greșit scara și a intrat în apartamentul unei fete, care l-a dat afară.

Crezând că a greşit etajul, a încercat să mai urce un nivel, până la trei. S-a dezechilibrat, însă, pe scări şi a căzut printre balustrade, aterizând cu capul de ciment. 

Impactul cu solul a fost fatal. Oamenii au apelat imediat serviciul 112, la faţa locului sosind un echipaj cu medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA).  

„La faţa locului am găsit un pacient de sex masculin, de aproximativ 60 de ani, care prezenta un traumatism cranian deschis sever, în stop cardio-respirator. Din păcate, leziunile suferite la nivelul capului au fost incompatibile cu viaţa, fiind declarat decesul”, a precizat pentru Monitorul de Botoşani medicul Cristian Simionescu, din cadrul SJA Botoşani. 
 

×
Subiecte în articol: barbat cadere
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close