Antena 3 CNN Actualitate Social Sfârșit tragic pentru un român. A murit pe o autostradă din Germania, în timp ce dădea declaraţii poliţiştilor

Sfârșit tragic pentru un român. A murit pe o autostradă din Germania, în timp ce dădea declaraţii poliţiştilor

Sfârșit tragic pentru un român. A murit pe o autostradă din Germania, în timp ce dădea declaraţii poliţiştilor
08 Feb 2019   •   11:29

Sfârșit cumplit pentru un român în vârstă de 41 de ani. Șoferul de TIR a murit pe o autostradă din Germania, în timp ce dădea declarații polițiștilor cu privire la o tamponare ușoară. 

Românul a fost implicat într-o tamponare uşoară cu o maşină condusă de o tânără, în jurul orei 14:40, camionul său fiind acroşat de şoferiţă. Cele două vehicule au tras pe dreapta, pe banda de urgenţă, şoferul român şi femeia s-au dat jos şi au sunat la poliţie. 


O patrulă a poliției a sosit la locul accidentului la scurt timp după aceea și a asigurat perimetrul în care erau oprite autovehiculele. În timp ce ofițerii se ocupau încă de accident şi luau declaraţii românului şi şoferiţei, o altă mașină a lovit în plin autoturismul poliţiei şi l-a proiectat direct în şoferul român. Tragedia  a avut loc joi după-amiază pe A73, în Germania, între Untersiemau și Ebersdorf. Șoferul român de camion a murit chiar sub ochii poliţiştilor chemaţi chiar de el, potrivit libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: roman Germania declaraţii politisti
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close