Antena 3 CNN Actualitate Social Și-a obligat iubita să își tatueze numele lui pe gât. Ce a pățit la scurt timp bărbatul

Și-a obligat iubita să își tatueze numele lui pe gât. Ce a pățit la scurt timp bărbatul

Și-a obligat iubita să își tatueze numele lui pe gât. Ce a pățit la scurt timp bărbatul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
31 Ian 2018   •   18:19

Un român, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în fața judecătorilor din Marea Britanie, după ce a forțat-o pe iubita lui să-și tatueze numele lui pe gât.

Florin Raru a pledat nevinovat în fața judecătorilor și nu recunoaște faptul că ar fi încercat să-și controleze iubita.

Procurorul, Susan Cavender, a declarat juriului că acuzația cu care se confruntă românul este una destul de neobișnuită și foarte gravă. Acesta a încercat să-și țină iubita sub control în perioada 1 septembrie 2014 și 7 aprilie 2017.

“Este o serie destul de complicată de evenimente, iar domnul Raru nu neagă că faptele s-au întâmplat, dar spune că circumstanțele au fost altele. Domnul Raru este un român și locuiește în Marea Britanie de ceva timp. Iubita lui este din Santa Lucia și s-a mutat aici în 2012. Cei doi s-au întâlnit într-un pub din Londra și au început o relație în 2012. Apoi, românul a devenit deosebit de obsesiv și gelos după doi ani, în 2014”, a precizat procuroul, potrivit gloucestershirelive.co.uk.

Într-una dintre zile, românul a adus acasă un prieten care făcea tatuaje și a ținut-o jos pe femeie, până prietenul său i-a tatuat numele pe gât, spunându-i că de acum înainte îi aparține în totalitate.

Cazul este pe rolul tribunalului din Gloucester, iar investigațiile continuă.

×
Subiecte în articol: barbat nume gat iubita judecatori
Parteneri
Horoscop rune 3-9 aprilie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close