Antena 3 Actualitate Social Și-a pierdut soția și copiii la jocurile de noroc. Ce s-a întâmplat la scurt timp e de-a dreptul șocant

Și-a pierdut soția și copiii la jocurile de noroc. Ce s-a întâmplat la scurt timp e de-a dreptul șocant

30 Mar 2018   •   17:21
Și-a pierdut soția și copiii la jocurile de noroc. Ce s-a întâmplat la scurt timp e de-a dreptul șocant
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Banii i-au luat minţile unui bărbat din New Delhi. Acesta a recurs la o miză extremă pentru a-şi satisface dependenţa de jocurile de noroc, iar poliţia nu a mişcat un deget.

Moshin, un cunoscut împătimit al jocurilor de noroc, şi-a pus la bătaie propria familie, în timpul unei partide contra unui bărbat pe nume Imran. După ce a pierdut, Imran a venit să îşi ridice premiul – soţia lui Moshin şi cei doi copii ai acestuia.

Disperată, femeia a apelat la panchayat, un consiliu local, care a decis într-un final că Imran poate lua un singur copil. După ce a divorţat de Moshin, ea a apelat la poliţie pentru a-şi recupera copilul, însă aceştia au refuzat să înceapă o anchetă, anunță businessmagazin.ro.

Timp de doi ani, aceasta nu a obţinut niciun răspuns, şi abia de curând, după ce a completat o petiţie, autorităţile au pornit o investigaţie împotriva bărbatului, care momentan e dat dispărut.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close