Antena 3 CNN Actualitate Social Și-a trimis iubitul să îi cumpere o pereche de pantaloni, iar ceea ce a urmat e ireal: ”Trimite ajutor! Nu sunt convins că am ieșit din comă”

Și-a trimis iubitul să îi cumpere o pereche de pantaloni, iar ceea ce a urmat e ireal: ”Trimite ajutor! Nu sunt convins că am ieșit din comă”

Și-a trimis iubitul să îi cumpere o pereche de pantaloni, iar ceea ce a urmat e ireal: ”Trimite ajutor! Nu sunt convins că am ieșit din comă”
Sursa foto: Foto: MissTayl0rAnne/Twitter
06 Mar 2018   •   13:31

Uneori este mai ușor, mai rapid și mai puțin stresant să îți faci singur treaba, pentru că și cea mai simplă sarcină poate fi o enigmă absolută pentru oricine altcineva.


Taylor-Anne Gallagher, în vârstă de 22 de ani, a învățat această lecți după ce l-a trimis pe ei să-i ia o nouă pereche de pantaloni.

Tim Goddard a venit la magazin fără probleme, dar imediat ajuns acolo s-a confruntat cu zeci și zeci de modele diferite de pantaloni, ceea ce l-a panicat teribil.

Nu a durat mult timp până când bărbatul a bombardat-o pe iubita lui cu mesaje, cerându-i ajutorul.

El scrie: "Există atât de multe tipuri de pantaloni, de ce? Din ce motiv? Nu reușesc să înțeleg nevoia pentru opt mii de tipuri diferite de pantaloni negri. Nu e de mirare că numărul femeilor cu anxietate este în creștere.”


Șirul mesajelor a continuat, iar următoarele au fost mult mai rele.

"Sunt pe podea acum în poziția fetală. Trimite ajutor. Tay, te iubesc!”

Potrivit mirror.co.uk, toată munca lui a meritat, iar tânăra a dezvăluit mai târziu că a reușit să aleagă pantalonii potriviți.

”Am reușit, dar nu sunt convins 100% că am ieșit din comă”, a spus Tim.


Taylor a împărtășit conversația pe rețelele de socializare, iar oamenii au apreciat încercarea disperată a băiatului.

×
Subiecte în articol: iubit magazin mesaje
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close