Antena 3 CNN Actualitate Social Și-a violat soția de nenumărate ori chiar în fața copiilor. Bărbatul din Iași a fost acum arestat preventiv

Și-a violat soția de nenumărate ori chiar în fața copiilor. Bărbatul din Iași a fost acum arestat preventiv

Și-a violat soția de nenumărate ori chiar în fața copiilor. Bărbatul din Iași a fost acum arestat preventiv
Sursa foto: foto: Pixabay.com
06 Sep 2019   •   15:18

Un bărbat din municipiul Iaşi a fost arestat preventiv pentru viol, agresiune sexuală şi rele tratamente aplicate minorilor, după ce în repetate rânduri şi-a violat soţia şi şi-a abuzat cei şapte copii minori.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, în luna iulie, pe fondul consumului exagerat de alcool, bărbatul şi-a violat soţia, pe care anterior a ameninţat-o cu un cuţit, iar cel puţin în perioada toamnei anului 2018 până în luna iulie 2019, în repetate rânduri, fără a se putea stabili datele, acesta a întreţinut raporturi sexuale cu soţia sa, pe care o ameninţa sau nu cu un cuţit, în prezenţa celor şapte copii minori, faptele întrunind elementele constitutive a şapte infracţiuni de corupere sexuală.

"Din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, fără a se putea stabili dată exactă a fiecărui act material, deşi era tatăl copiilor şi i-ar fi revenit obligaţia de îngrijire, creştere şi educare, i-a supus unor acte de natură sexuală, profitând de imposibilitatea lor de a-şi exprima voinţa, faptele întrunind elementele constitutive ale infracţiunii de agresiune sexuală. (...) Inculpatul, de la naşterea fiecăruia dintre cei şapte copiii cu vârste cuprinse între 11 ani şi 1 an, dar mai ales din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, în mod repetat, i-a lovit, înjurat, insultat, înfometat, i-a obligat pe rând să fumeze şi să consume băuturi alcoolice, i-a ameninţat cu cuţitul, şi-a exhibat comportamentul sexual aberant, nu le-a asigurat condiţiile de trai necesare şi nici educaţia corespunzătoare, acţiuni care au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală a fiecăruia dintre copii, faptele întrunind elementele constitutive a şapte infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului", precizează sursa citată.

Inculpatul a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice, stabilindu-se că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Cauza a fost investigată împreună cu lucrătorii de poliţie specializaţi în instrumentarea cauzelor cu victime minore din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - IPJ Iaşi.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close