x close

Simona Halep, la un pas de a pierde două milioane de dolari. Motivul este incredibil

06 Feb 2018   •   12:16
Simona Halep, la un pas de a pierde două milioane de dolari. Motivul este incredibil Foto: Simona Halep/ Facebook

Simona Halep poate pierde un contract de sponsorizare în valoare de două milioane de dolari cu o firmă de cosmetice din Statele Unite. Cauza ar fi politica manageriala a sportivei noastre, gestionată de Virginia Ruzici.

O cunoscută firmă de cosmetice din SUA i-ar fi pus Simonei Halep pe masă un contract de 2 milioane de dolari.

Principala cerință a companiei a fost să negocieze direct cu sportiva, însă Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, ar fi refuzat ferm, transmițându-le că asta este doar responsabilitatea ei, informează libertatea.ro.

"Americanii nu vor să meargă mai departe până nu au un contact direct cu Simona. Potrivit politicii lor, ei au niște întrebări specifice. S-a luat legătura cu Virginia Ruzici. A spus clar că nu sunt interesați dacă nu cunosc toate detaliile. Nu am apucat să-i mai prezentăm nimic", a declarat un reprezentant al firmei americane.

Acum aproape o lună, Simona Halep a confirmat discuţiile cu mai multe companii pentru statutul de sponsor de echipament, după despărţirea de Adidas. Totuși, sportiva în vârstă de 26 de ani nu a reușit până în prezent să facă rost de alt sponsor.

Citeşte mai multe despre:

halep pierdere contract
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati