Antena 3 CNN Actualitate Social Ea este Simona, fata care a stabilit un record mondial și a fost admisă din prima la Școala de Pompieri

Ea este Simona, fata care a stabilit un record mondial și a fost admisă din prima la Școala de Pompieri

Simona a reușit să treacă din prima probele pentru admiterea la Şcoala de Pompieri, devenind, în acest fel, singura fată pompier din România care a stabilit un record mondial.

Ea este Simona, fata care a stabilit un record mondial și a fost admisă din prima la Școala de Pompieri
Sursa foto: Traseu Aplicativ Craiova | TikTok
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Dec 2022   •   11:42

În vârstă de 25 de ani, Simona este singura fată care a stabilit un record mondial în timpul probelor practice, fiind admisă cu succes la Şcoala de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu".

Antrenorul ei, Lucian Popa, este mândru de performanțele fetei și i-a dedicat un filmuleț pe TikTok.

"Anul acesta, în România, doar două fete au fost admise la Școala de Pompieri, iar pe una dintre ele o aveți chiar în fața voastră.

Aceasta se numește Simona. De ce nu a reușit nicio fată din România asemenea performanță? Deoarece traseul aplicativ pentru pompieri este foarte greu pentru fete.

Cea mai mare performanță pentru mine, ca antrenor, este că Simona este singura fată din România care a reușit să intre din prima încercare", a declarat Lucian Popa, pe contul său de TikTok.

@traseuaplicativcraiova Numele meu este Lucian Popa. Simona este singura fată din România care a intrat din prima la pompieri. Cea mai mare performanță realizată de un antrenor în România. #fo#foryouy#fyr#traseuaplicativcraiovau#lucianpopai#simonapompierr#traseuaplicative#performantan#antrenortraseuaplicativcraiova ♬ original sound - Traseu Aplicativ Craiova

Chiar dacă are o înălțime de 1,58 și o greutate de 51 de kilograme, Simona a obținut rezultate uimitoare și a demonstrat că, în realitate, ambiția este cea care te ajută să reușești, aspect pe care l-a subliniat și antrenorul ei.

"Cu Simona pompier vom fi mai în siguranță. Vă garantez că așa mică cum o vedeți își va da viața pentru voi!", a încheiat Lucian Popa, citat de romaniatv.net.

×
Subiecte în articol: pompieri record mondial admitere Simona
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close