Antena 3 CNN Actualitate Social Sindicaliștii de la Europol susțin că Poliția este folosită în funcție de influențele politice: "Asta vor cei care ne conduc"

Sindicaliștii de la Europol susțin că Poliția este folosită în funcție de influențele politice: "Asta vor cei care ne conduc"

Acuzația se bazează pe o adresă trimisă de conducerea MAI prin care li se solicită polițiștilor să culeagă informații din manifestațiile publice preconizate în perioada următoare.

Sindicaliștii de la Europol susțin că Poliția este folosită în funcție de influențele politice: "Asta vor cei care ne conduc"
Sursa foto: Facebook / Poliția Română
de Claudia Popovici    |    07 Apr 2021   •   18:38

Sindicaliștii Europol au anunțat pe Facebook că polițiștilor din țară li s-a cerut, prin intermediul unei adrese a Ministerului de Interne, să culeagă informații de la proteste.

"Să mai spună cineva că Poliția Română nu este folosită în funcție de "influențele politice".

O adresă transmisă la nivelul tuturor județelor, transpune solicitarea conducerii MAI, de a culege informații pentru manifestațiile publice preconizate în perioada următoare.

Ce dosare penale, ce documentare a grupărilor infracționale, ce minori dispăruți și fete traficate, ce furturi de material lemnos, nimic din aceasta nu mai contează!

Munca de poliție în vremurile acestea înseamnă să dai amenzi pentru mască, să stai în filtre și să culegi informații despre cei care vor să protesteze împotriva măsurilor Guvernului. Asta vor cei care ne conduc", au transmis sindicaliștii Europol pe Facebook.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close