Antena 3 CNN Actualitate Social Singurul supravieţuitor al tragediei din Neamț, mărturii cutremurătoare: „Era un pic spart parbrizul și i-am dat un picior. Atunci am putut să ies”

Singurul supravieţuitor al tragediei din Neamț, mărturii cutremurătoare: „Era un pic spart parbrizul și i-am dat un picior. Atunci am putut să ies”

Singurul supravieţuitor al tragediei din Neamț, mărturii cutremurătoare: „Era un pic spart parbrizul și i-am dat un picior. Atunci am putut să ies”
05 Apr 2018   •   16:50

Singurul supravieţuitor al tragediei din Neamț şi-a pierdut fratele şi cumnatul. Sleit de puteri şi aproape imobilizat de spaimă, singurul supravieţuitor al tragediei din Neamţ a făcut mărturisiri cutremurătoare.

De pe patul de spital, Ionuţ Vîrlan a retrăit momentul în care liniştea nopţii a fost spartă de un zgomot puternic, iar cei apropiaţi lui au murit blocaţi sub apă.

„Fatele și cumnatul meu erau în mașina. Fartele meu avea 26 de ani și cumnatul 25. Dormeam. Nu știu. În apă m-am trezit. Era un pic spart parbrizul și  i-am dat un picior. Atunci am putut să ies. Era foarte grea și geaca pe mine că era de piele. Abia am ajuns la mal. M-am întins jos nu mai puteam”, a spus tânărul.

Ionuţ Vârlan a scăpat doar cu câteva lovituri la cap. A fost externat, iar când a ajuns acasă nu a avut cuvinte să le spună părinţilor ce s-a întâmplat cu fratele său.

„Eram triști tot timpul. Așteptam, așteptam să vină acasă. Munceau din greu”, a spus tatăl tânărului.

Toţi bărbaţii care şi-au găsit sfârşitul în microbuzul morţii se ştiau din copilărie. Erau toţi tineri, iar unul dintre ei adolescent. Avea numai 17 ani, însă muncea ca un om mare pentru familia lui.

Durerea acestor familii este greu de descris în cuvinte. În loc să se pregătească de paşte oamenii fac prtegătiri pentru înmormântare. 

×
Subiecte în articol: Neamţ tragedie accident marturii
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close