Antena 3 CNN Actualitate Social Situaţie fără precedent în România. Un bărbat se luptă de aproape un an să fie declarat viu: ”Dosarul astă e o făcătură, de la început până la sfârșit”

Situaţie fără precedent în România. Un bărbat se luptă de aproape un an să fie declarat viu: ”Dosarul astă e o făcătură, de la început până la sfârșit”

Situaţie fără precedent în România. Un bărbat se luptă de aproape un an să fie declarat viu: ”Dosarul astă e o făcătură, de la început până la sfârșit”
30 Mar 2018   •   16:39

Situaţie fără precedent în România. Un bărbat se luptă de aproape un an să fie declart viu! Sotia a obtinut un certificat de deces pe numele lui si acum practic el nu exista. Nu se poate angaja şi nu poate beneficia de asistenta medicală. Asta in condiţiile in care sufera de diabet. 

Bolnav şi fără bani, bărbatul din Bârlad nu poate beneficia de servicii medicale şi sociale deoarece el nu există. Pentru statul român este mort şi îngropat. De un loc de muncă nici nu poate fi vorba.

Reliu Constantin a fost declarat mort de soţia lui în perioada în care el era plecat la muncă în Turcia. Femeia voia să se recăsătorească și a spus autorităților că soțul ei a dispărut și că cel mai probabil e mort. Acum, bărbatul așteaptă ca o instanță să anuleze actul de deces. Culmea este că, dacă ar săvârți o infracţiune, ar putea răspunde pentru asta.

”În dosarul în cauză au fost doi avocați. Dosarul astă e o făcătură, de la început până la sfârșit. Lor le este frică. Soția nu vrea să vorbească cu mine, mi-a trimis un mesaj în care spune că nu vrea să mă vadă sau să audă de mine”, a declarat Reliu Constantin, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: barbat instanta Barlad beneficii
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close