Antena 3 CNN Actualitate Social Situație fără precedent! Un medic dintr-un spital din România, neplătit din 2015

Situație fără precedent! Un medic dintr-un spital din România, neplătit din 2015

Situație fără precedent! Un medic dintr-un spital din România, neplătit din 2015
12 Iul 2019   •   12:29

Situație bizară într-un spital din România! Un medic chirurg este neplătit de spitalul cu care avea contracte de prestări servicii.

Spitalul Universitar Constanţa nu o mai scoate la liman cu datoriile! Pe de o parte, se confruntă cu popririle pe conturi instituite neplata utilităţilor la CNAPM, pe de altă parte executorii judecătoreşti bat la uşă. De data aceasta este vorba despre o acţiune venită din partea unui medic chirurg ce nu şi-a mai primit banii pentru serviciile prestate de mai bine de patrui ani. Ce-i drept, medicul este pensionar şi a continuat să activeze în cadrul spitalului din lipsă acută de cadre medicale.

Este vorba despre Constantin Pănciulescu, care a ieşit la pensie în anul 2014, dar a constinuat să activeze în cadrul spitalului, în baza unor contracte de prestări servicii. Din februarie 2015, acesta nu a mai fost plătit pentru serviciile sale, fapt pentru care a deschis acţiune în instanţă. În mai 2018 a câştigat, însă nici până astăzi nu a fost respectată hotărârea. Cu executorul la uşă, conducerea unităţii medicale a reacţionat, în sensul că a depus acţiune în instanţă, contestând executarea silită, scrie replicaonline.ro. 

 

×
Subiecte în articol: medic
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close