Situație halucinantă în Bistrița. O polițistă i-a luat permisul unui șofer și, cu actul în mână, l-a amendat că nu-l are

28 Noi 2017   •   09:46
Situație halucinantă în Bistrița. O polițistă i-a luat permisul unui șofer și, cu actul în mână, l-a amendat că nu-l are

O agentă de poliție de 22 de ani de la Secţia 4 Poliţie Rurală Beclean i-a luat permisul unui şofer pentru că ar fi depăşit o coloană de maşini pe linie continuă, iar după câteva minute l-a amendat că nu are permisul, certificatul de înmatriculare şi buletinul asupra lui, deşi actele respective i le luase chiar ea cu câteva minute înainte.

Întâmplarea a avut loc în vară când, un șofer bistrițean, care conducea o autoutilitară de tractări auto, a zgâriat o mașină care aștepta în coloană, în timp ce se deplasa spre locul unui accident pe DN17, de unde trebuia să preia un autoturism avariat.

Potrivit Bistriteanul.ro, polițista de 22 de ani i-a solicitat toate documentele autoutilitarei și ale sale. Șoferul s-ar fi conformat și i-ar fi dat permisul de conducere, certificatul de înmatriculare, buletinul și asigurarea mașinii. Cu ele în mână, polițista, pe același proces verbal, i-ar fi dat șoferului amendă pentru că nu avea asupra sa permisul, certificatul de înmatriculare și buletinul.

Astfel, șoferul s-a ales fără permis, acesta fiindu-i suspendat pentru 60 de zile și cu două amenzi, a câte 870 de lei fiecare.

x close