Situație incredibilă în Gorj. Un primar s-a dat singur în judecată pentru a câștiga o majorare salarială pe care și-a dat-o singur

19 Mar 2018   •   09:33
Situație incredibilă în Gorj. Un primar s-a dat singur în judecată pentru a câștiga o majorare salarială pe care și-a dat-o singur Foto: Captura Observator

Este fan al lui Nicolae Ceauşescu şi are probleme cu Justiţia. Este vorba despre un primarul din Stejari, Gorj.

În plus, edilul a devenit primul român care s-a dat singur în judecată pentru a recâştiga o majorare salarială.

La 31 de ani, Robert Păiuşi, primarul din Stejari, a cucerit deja o comuna cu vreo patru mii de locuitori. 

Pe oamenii îi interesează că le-a adus apă în comună, plus multe alte lucruri.

Exemple îi sunt: Nicolae Ceauşescu şi istoria lui.

"La un moment dat, istoria mă va răzbuna. Şi eu cred că uşor, uşor, istoria îl va răzbuna. Din cărţi, şi de la primul care mi-a insuflat dragostea, asta şi realitatea, Ninel Staicu", a spus primarul.

De la Nicolae Ceauşescu ar împrumuta dragostea de ţară, spune primarul din Stejari, care declară şi că şi-ar dori să fiu ca fostul conducător.

Însă deocamdată, primarul din Stejari încearcă să intre altfel în istorie., informează observator.ro.

"La sfârşitul lunii octombrie 2016, a dat o dispoziţie prin care îşi acorda un spor de dificultate de 50% din indemnizaţie. Juriştii noştri au considerat că este ilegal", a explicat Corina Belteu, purtător de cuvânt Prefectura Gorj.

Şi i-au transmis primarului să revoce acea dispoziţie. Ceea ce a şi făcut, însă după ce a încasat ilegal 180.000 de lei. Ba chiar a şi contestat în instanţă aceeaşi dispoziţie pe care a dat-o. 

Parteneri
x close