Antena 3 CNN Actualitate Social Situație revoltătoare în Brăila. O femeie a dormit două săptămâni cu soțul mort în casă

Situație revoltătoare în Brăila. O femeie a dormit două săptămâni cu soțul mort în casă

Situație revoltătoare în Brăila. O femeie a dormit două săptămâni cu soțul mort în casă
22 Ian 2019   •   12:33

Situație revoltătoare în Brăila. Autoritățile au găsit o femeie care dormea, de două săptămâni, cu soțul mort în casă. Cadavrul era deja în stare de putrefacție.

Un bărbat care ajuta familia, cu diverse treburi casnice, a simțit un miros puternic când a intrat în casă.

Alarmat, omul a sunat la Poliție, care a venit la fața locului și a făcut macabra descoperire.

„Lumea spune că ea ar avea oarece probleme psihice. A lucrat la spital mai demult, acum nu cred că mai lucrează. Nu l-am mai văzut pe bărbatul ei de la Bobotează. Dacă o întrebai unde este soţul ei, îţi răspundea că nu e treaba ta. Un om de prin sat care-i ajuta la treabă în curte l-a descoperit mort. Îl trimisese ea să cumpere ceva de la magazin şi când s-a întors, omul a strigat la poartă, dar ea nu a răspuns. Aşa că a intrat în curte şi a deschis uşa casei. A simţit un miros puternic de putregai. Apoi a ieşit ea şi l-a dat afară. Omul s-a dus la poliţie pentru că şi-a dat seama că ceva nu e în regulă. A venit Poliţia şi aşa a fost găsit mort soţul ei. Cine ştie cât mai avea de gând să-l ţină ascuns”, a explicat o localnică, pentru obiectivbr.ro.

În urma autopsiei, a fost exclusă varianta crimei, raportul stabilind o moarte cauzată de afecțiunile medicale ale bărbatului.

×
Subiecte în articol: Brăila femeie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close