Antena 3 CNN Actualitate Social Situație revoltătoare în Făgăraș. O tânără gravidă a fost luată la pumni şi picioare, apoi abandonată chiar în fața Catedralei

Situație revoltătoare în Făgăraș. O tânără gravidă a fost luată la pumni şi picioare, apoi abandonată chiar în fața Catedralei

o_1crq0kga6f1m92sbe61heu1ecg8.jpg
08 Noi 2018   •   16:36

O tânără de 19 ani, însărcinată în şapte săptămâni, a fost bătută de doi bărbaţi în faţa catedralei din Făgăraş, sub privirile unei prietene în vârstă de 18 ani. 

Unul dintre agresori este chiar tatăl amicei, susţin polițiștii. Omul era nervos că fata o convinsese pe fiica lui să plece de acasă şi să locuiască împreună. 

După ce i-au aplicat o serie de pumni şi palme, agresorii au abandonat-o pe stradă. 

Martorii au fost cei care au sesizat Poliția, sunând la 112.

„În data de 06.11.2018, în jurul orei 15.20, Poliția municipiului Făgăraș a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, pe Bulevardul Unirii, în fața Catedralei Ortodoxe, o tânără în vârstă de 19 ani, din comuna Beclean, a fost agresată fizic de doi bărbați, unul dintre ei fiind un vecin (n.r. tatăl fetei de 18 ani), iar celălalt necunoscut victimei.

Ambulanța sosită la fața locului a transportat-o pe fată la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, nefiind impusă internarea acesteia. Cadrele medicale au afirmat faptul că tânăra este însărcinată (sarcina în șapte săptămâni de evoluție)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, potrivit mytex.ro.

×
Subiecte în articol: Fagaras gravida catedrala pumni
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close