Antena 3 CNN Actualitate Social Situație revoltătoare în Pitești. Angajații unui supermarket, surprinși când întorceau produse de patiserie cu coada de mătură - VIDEO

Situație revoltătoare în Pitești. Angajații unui supermarket, surprinși când întorceau produse de patiserie cu coada de mătură - VIDEO

Situație revoltătoare în Pitești. Angajații unui supermarket, surprinși când întorceau produse de patiserie cu coada de mătură - VIDEO
25 Mai 2018   •   22:16

Una din angajatele raionului de panificație dintr-un supermarket din Pitești a fost filmată în timp ce întorcea produsele de patiserie din cuptor cu o coadă de mătură.

Persoana care a postat imaginile online susține că acestea au fost  filmate în magazinul Kaufland, din cartierul Craiovei, relatează sursata.ro.

În imagini se vede clar cum angajata întoarce produsele cu coada de mătură. Imaginile au fost inițial postate pe Facebook și apoi preluate și de alte rețele.

Oficialii Kaufland România au transmis un comunicat de presă referitor la situaţia reclamată la Piteşti:

”Regretăm ceea ce s-a întâmplat la raionul de produse de panificaţie al magazinului din Piteşti (Str. Exerciţiului, nr. 216) şi vă asigurăm că este un caz izolat şi o abatere gravă de la standardele noastre.

Siguranţa clienţilor şi normele igienico-sanitare sunt deosebit de importante pentru noi. Avem proceduri interne riguroase şi suntem foarte stricţi în raport cu acestea.

Angajata nu le-a respectat şi vom lua toate măsurile care se impun, fiindcă gestul este inexplicabil şi categoric intolerabil. De asemenea, pentru ca aşa ceva să nu se mai întâmple, vom demara şi măsuri suplimentare la nivelul magazinului, ce includ reşcolarizarea angajaţilor şi sporirea controalelor de igienă“.

×
Subiecte în articol: Pitești angajati Supermarket produse coada
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close