Antena 3 CNN Actualitate Social Situație revoltătoare în Vaslui. Bărbat, lovit de polițist a fost dus cu ambulanța la spital. Polițiștii bătăuși au depus plângere pentru ultraj - VIDEO

Situație revoltătoare în Vaslui. Bărbat, lovit de polițist a fost dus cu ambulanța la spital. Polițiștii bătăuși au depus plângere pentru ultraj - VIDEO

Situație revoltătoare în Vaslui. Bărbat, lovit de polițist a fost dus cu ambulanța la spital. Polițiștii bătăuși au depus plângere pentru ultraj - VIDEO
Sursa foto: Foto: vremeanoua.ro
15 Mai 2019   •   09:20

Scandal de pominã în comuna Pochidia, unde un bãrbat de 42 de ani, Iulian Nechifor, tată a șase copii, și familia sa, trăiesc coșmarul vieții lor! 

Totul a început pe 2 mai, când Iulian Nechifor s-a certat cu un vecin. A fost chematã poliția prin 112, iar doi agenți au ajuns imediat la casa bărbatului. 

Oamenii legii au vrut sã-l ducă la postul de poliție, încercând să-l urce în mașină, dar omul s-a împotrivit, tot cerând explicații pentru a înțelege de ce este luat la secție. S-a creat o învălmășeală, când polițiștii au încercat să-l urce cu forța în mașină, bărbatul a vrut să intre în curte, iar unul dintre polițiști a vrut sã-l oprească, agățându-i haina. 

În acel moment polițistul s-a dezechilibrat (sau a fost împins) și a căzut, rupându-și uniforma. De aici a început un întreg balamuc! Iulian Nechifor a fost dus inițial la secția din Pochidia, și după cum se vede pe camerele de supraveghere care sunt amplasate pe Primăria Pochidia, unde este și sediul Postului de Poliție, Nechifor este bătut de cei doi politiști. 

Cum ajung la sediu, bărbatul se dă jos din mașină calm, iar unul dintre politiști se repede de după mașină și îl ia la bătaie, cărându-i pumni în față și la coaste.

Douã camere de supraveghere au reusit sã surprindã corectia cruntã, la care este supus „inculpatul” de cãtre cei doi tineri politisti, care îl acuzã de ultraj. 

În timp ce oamenii legii s-au plâns procurorului cã au fost agresati de Iulian Nechifor, iată că imaginile îi contrazic si îi arată pe cei doi politiști snopindu-l în bătaie pe bietul om. Dacă acest lucru s-a întâmplat într-un loc public, nu e greu de închipuit „tratamentul” de care a avut parte Iulian Nechifor în sediul Politiei Bârlad, acolo unde oamenii legii stiau că nu sunt văzuti de nimeni. 

Ca un argument în acest sens, este faptul că bărbatul a fost luat de ambulanță din sediul Poliției Bârlad și dus la spital, unde a fost investigat la Computerul Tomograf, fiind diagnosticat cu „Traumatism cranio-facial cu pierderea cunostiintei”, după cum a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al spitalului. Familia lui Iulian Nechifor a fost cea care a reușit să facă rost de imaginile surprinse de camerele de supraveghere, în urma solicitării făcute de avocatul apărării.

×
Subiecte în articol: barbat lovit
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close