Antena 3 Actualitate Social Situație revoltătoare. Spitalul Pantelimon a externat o pacientă aflată în stare critică

Situație revoltătoare. Spitalul Pantelimon a externat o pacientă aflată în stare critică

12 Noi 2018   •   13:04
Situație revoltătoare. Spitalul Pantelimon a externat o pacientă aflată în stare critică

Un medic de la Spitalul Pantelimon din București a trimis acasă o femeie aflată în stare critică. Fiul pacientei a transmis imagini cu mama sa plină de răni și bandajată cu pamperși pe rănile pe care le avea. Fiul pacientei spune că va face plângere penală pe numele medicului care a externat-o pe mama sa. 

Alexandru Rotaru, băiatul pacientei, a făcut un apel către ministrului Sănătății și anunță că va depune o plângere față de medicul Lenuța Haiducu, cea care a externat-o pe mama sa din Spitalul Sf. Pantelimon București, de la secția Terapie intensivă, scrie libertatea.ro.

”Mama mea Rotaru Floarea a fost Internată pe data de 28.10.2018 si externată pe data de 08.11.2018. Ambulanța a fost chemata pe data de 28.10.2018 deoarece nu mai putea să respire și nu mai mânca, în momentul internării avea 3 escare iar azi a venit cu 9 escare, umflată toată, plină de lichid și fără a avea nici o reacție”, spune Alexandru Rotaru în apelul făcut către Ministerul Sănătății.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close