x close

Situație șocantă în Vaslui. O femeie care a fost găsită moartă pe stradă, a fost ridicată de autorități după zeci de ore

08 Sep 2018   •   16:57
Situație șocantă în Vaslui. O femeie care a fost găsită moartă pe stradă, a fost ridicată de autorități după zeci de ore

O femeie din Vaslui care a murit pe uliță a fost luată la aproape o zi de la deces. În tot acest timp, cadavrul femeii a zăcut într-un șanț, în fața casei, și s-a degradat din cauza căldurii. 

Medicii de pe ambulanță au constatat decesul, criminaliștii au făcut cercetările, numai mașina IML nu a apărut ca să ridice trupul neînsuflețit al femeii. Legiștii au venit de abia târziu în noapte, pentru că singura mașină din Vaslui de defectase în timp ce transporta un alt decedat!

Femeia din Vaslui, în vârstă de 63 de ani, a murit joi la prânz, în apropierea casei din localitatea Peicani, comuna Gãgesti. Femeia a căzut din picioare în fața curții, cel mai probabil din cauza unor afecțiuni medicale, iar echipajul de urgență nu a putut decât să constate decesul. La fața locului au ajuns poliția și criminaliștii, care au ridicat probe și au efectuat ancheta. La ora 15.51 oamenii legii au solicitat mașina IML să vină să ridice cadavrul, pentru a fi transportat în vederea efectuării necropsiei la Spitalul din Vaslui, relatează vremeanoua.ro.

Citeşte mai multe despre:

situatie vaslui moarta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati