Antena 3 CNN Actualitate Social Mașina Google Street View surprinsă pe Google Maps când ignoră bariera la o trecere de cale ferată din județul Argeș

Mașina Google Street View surprinsă pe Google Maps când ignoră bariera la o trecere de cale ferată din județul Argeș

Google Maps surprinde din nou, de această dată cu propria maşină Google Street View imortalizată când trece calea ferată în timp ce bariera e lăsată şi trenul se apropie.

Mașina Google Street View surprinsă pe Google Maps când ignoră bariera la o trecere de cale ferată din județul Argeș
de Alexandra Dima    |    28 Sep 2021   •   16:17

S-a întâmplat în august 2019 şi potrivit coordanatelor Google Maps - secţiunea Street View - este vorba de localitatea Leordeni din judeţul Argeş.

Şoferul nerăbdător a ignorat bariera la trecerea pe calea ferată şi a trecut impasibil mai departe, fotografiind în acelaşi timp întreaga scenă. 

Google nu a sesizat propria greşeală sau nu a considerat necesar să refotografieze locul faptei, aşa că imaginea şi proba infracţiunii tronează bine mersi pe Internet şi în ziua de azi.

Cum ar fi ca Poliţia Rutieră să se sesizeze şi să ia urma celor care, chiar dacă sunt sub umbrela gigantului Google, nu sunt mai presus de lege? 

Secvenţa poate fi vizualizată integral aici.

Două femei din Gorj surprinse spălând covoare pe drumul judeţean

Daca veţi cauta pe Google Maps, Lazaresti, judetul Gorj, si apoi folositi opţiunea Street View puteti vedea imagini incredibile de pe DJ 665, unde echipa Google a suprins doua femei care au blocat un sens de drum judetean pentru a-si spala covoarele...

 

×
Subiecte în articol: Google Maps Argeş Leordeni Street View
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close