Antena 3 CNN Actualitate Social Șofer român, prins cu alcoolemie de 3,34: Poliția: ”Noi spunem că este o valoare demnă de stat prin curte, nu la volanul unui autovehicul!”

Șofer român, prins cu alcoolemie de 3,34: Poliția: ”Noi spunem că este o valoare demnă de stat prin curte, nu la volanul unui autovehicul!”

În a doua zi de Paști, un șofer a fost prins cu o alcoolemie de 3,34 mg/litru alcool pur în aerul expirat, a anunțat Poliția Română într-o postare pe pagina de Facebook.

Șofer român, prins cu alcoolemie de 3,34: Poliția: ”Noi spunem că este o valoare demnă de stat prin curte, nu la volanul unui autovehicul!”
Sursa foto: Facebook/ Politia Romana
de Mia Lungu    |    25 Apr 2022   •   17:56

"A doua zi de Paște 2022. Ce părere aveți despre valoarea prezentată? Noi spunem că este o valoare demnă de stat „prin curte”, nu la volanul unui autovehicul!", se arată în postare.

A doua zi de Paște 2022 Ce părere aveți despre valoarea prezentată? Noi spunem că este o valoare demnă de stat „prin curte”, nu la volanul unui autovehicul! #PolițiaRomână

Posted by Poliția Română on Monday, 25 April 2022

În ajunul Învierii, alt șofer a fost prins drogat cu cocaină.

"De sărbători, cel mai folosit praf este cel de copt. Însă, se pare că nu toată lumea gândește la fel… cel puțin nu protagonistul testării din imagine.

Prevenirea unor evenimente grave este la îndemâna oricărui participant la trafic: Folosește praful de copt! Altele nu fac decât să vă strice aluatul…și sărbătorile!", scriu reprezentanții Poliției.

×
Subiecte în articol: sofer roman alcoolemie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close